Valpar / Puppies

Valpar

Puppies

Kennel Camabaros första Podenco Ibicenco kull, efter Bambis ( Frontrunners Galletea) dotter Lilitha (Barrongiz Girly Girl) och underbart snälla

Dio ( Chiron's i am a Rocker) med linjer från USA.

 

För oss är mentaliteten A och O, därför var Dio den ultimata hanen för Lilitha, att han är oerhört välmeriterad både inom utställning och LC är ett stort plus. Både Dio och Lilitha är hälsotestade, ögon ua och bra höfter.

 

 

 

 

SeUch, DkUch, NoUch, NORDUCH PL JV-16, PL V-16, N JV-16, DK JV-16, KB JV-16, KB V-16 Chiron's I'm A Rocker "Dio"

NORD JW-14 SE JW-14 SE W-14 SE W-16 EUW-15 SE UCH NO UCH FI UCH NORD UCH DK UCH C.I.B Barrongiz Girly Girl "Lilitha".

Ur denna kull förväntar jag mig riktigt snygga individer, att ha Frontrunners Galletea som mormor, min bild av hur en Podenco Ibicenco ska se ut och vara är en dröm som gått i uppfyllelse. Hon var en stjärna i utställningsringen, meriterad i viltspår, tävlad i både lydnad och agility, sprang ibland med huskiesarna i spannet och gick att ha lös vart som helst och hade ett hjärta av renaste guld.

 

Jag förväntar mig individer väl lämpade för Lure Coursing, då Dio är Sveriges nr:1 inom denna sport för rasen. Jag förväntar mig glada hundar som är en tillfredsställelse att klickerträna. Dessa krabater kommer ta världen med storm, sanna mina ord 😉.

 

Vi Söker även fodervärd till en eller två ur kullen 💜

 

/ Camabaros (Camabaros.a@gmail.com)